0item(s)

No teniu articles a la cistella de la compra.

Product was successfully added to your shopping cart.

Reforma el teu bany a Ràdio Pepe Banys

En el moment de reformar un bany, el client vol cuidar fins al més petit detall. Per a nosaltres és bàsic treballar de forma minuciosa per obtenir aquesta satisfacció del client i al mateix temps, per tenir uns acabats òptims i que el resultat final sigui l’esperat. Assessorem i estudiem qualsevol idea que ens aporti el client. Com has pensat que serà la mampara de dutxa? Banyera o plat de dutxa? Quin tipus de moble de bany busqueu? A totes aquestes preguntes i a qualsevol que tingueu, us donarem resposta des de l’equip de Ràdio Pepe Banys.

Oferirem un pressupost detallat i personalitzat als nostres clients.

Qualsevol dels elements instal·lats al vostre bany portarà la garantia de Ràdio Pepe, empresa amb més de 60 anys en el sector, evitant així problemes durant la reforma del bany i en un futur. Abans de fer qualsevol reforma estudiarem la millor opció, econòmica i de disseny, per poder oferir al client el resultat final esperat.

Ens encarreguem de tot! El nostre servei és integral.

El nostre servei d’instal·lació i construcció prendrà les mides del vostre bany i adaptarà qualsevol instal·lació elèctrica o de canonades. Amb l’experiència dels anys, estem convençuts que podem oferir la millor solució i assessorament a l’hora de fer la reforma del vostre bany. D’una manera ràpida, eficaç i amb les mínimes molèsties pel client.